dinsdag 28 maart 2017

JE EIGEN GRENS

Internet is meer dan alleen het scherm wat je voor je ziet. Internet biedt zo ongekend veel mogelijkheden voor je bedrijf dat je elke dag de kans krijgt om succesvol te worden. Wat je ook verkoopt of welke dienst je ook aanbied.

Op het moment dat je kiest voor toewijding en gedisciplineerd te werk gaat om zelf te leren werken met je eigen website, zul je elke dag het effect daarvan ondervinden.

Er bestaan vaste adviezen en regels, maar de bezieling en toewijding moet vanuit jezelf komen. Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik het wilde internet westen goed leren kennen. Ook de cowboys die grof misbruik maken van de onwetende ondernemer. De hosting bedrijven die je afhankelijk weten te maken van hun diensten. Van het reserveren van een domeinnaam tot het opstellen van een nieuwsbrief, internet is en blijft tot op de dag van vandaag een avontuur. Een avontuur wat je leuk vindt of waar je een hekel aan krijgt.Je eigen instelling tegenover het net is wat het net je terug gaat geven.

Je moet kunnen worstelen door de vele inhoudsloze berichten op social media. Wat boeit het jou als ondernemer wat iemand op zijn bord heeft? Waarom zou jij  moeten weten dat iemand naar een bepaald programma kijkt op tv en dit terwijl jij nog aan het werk bent. Hoe moet je zulke mensen benaderen en is het wel het juiste social media kanaal voor jou? Hoe houd je alles via je eigen social media kanalen in de hand? Wie wil je wel en wie wil je er niet op? Heel veel vragen waar je zelf een antwoord op kunt vinden.

Het wereldwijde web is en blijft een avontuur. En wanneer je dit avontuur goed wilt beleven moet je weten wat je aan het doen bent. Wat je ZELF aan het doen bent. En niet de zoveelste adviseur die met flinke rekeningen voor je "mee denkt". Wil je echt meer weten? Neem gerust contact met mij op. 20 jaar ervaring deel ik graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.