vrijdag 9 juni 2017

9 STAPPEN

Dit kun je in 9 stappen leren

STAP 1
Word een Klantmagneet. Online succes is niet weggelegd voor bedrijven met een 13 in 1 dozijn uitstraling.  De eerste stap is het creëren van een onweerstaanbaar verhaal en idee waardoor je klanten als een magneet gaat aantrekken.

STAP 2
Je moet dan ook je boodschap onweerstaanbaar aantrekkelijk verpakken. Hoe je je producten en diensten verpakt, is van essentieel belang. Dat er een meer waarde in zit waardoor men bereidwillig is te kopen of je diensten af te nemen, daar gaat het om. Potentiële klanten voor een goed en eerlijk product en/of dienst.

STAP 3

Je website als virtuele onderneming of virtuele voordeur gebruiken. Niet elk type website leent zich voor zakelijk succes en vooral toegankelijkheid online. Met stap 3 moet je zelf ook onderzoek doen waar een goede web site aan moet voldoen. Kijk naar concurrenten. Maar kijk vooral niet te goed,

STAP 4

Vertrouwen wekken. Internet zelf is leeg. De mensen achter een website zijn de vulling. Ben jij wel te vertrouwen? Dat is de vraag die een bezoeker zich stelt voordat hij of zij klant van je wordt. Neem de twijfels van je bezoekers weg en laat zien dat niet je site, maar jijzelf daarachter steekt. Sociale media kan laten zien hoe gewoon je bent.

STAP 5
Verspreid je boodschap met normale en duidelijke taal. Heel gewoon doen is een krachtige manier om bezoekers te trekken naar je website. Met de vijfde stap ga gratis informatie weg geven in gewone taal, je zakelijk succes op het internet neemt toe als je bij jezelf blijft.

STAP 6

Trek meer bezoekers met social media marketing. Door de komst van social media is het nu makkelijker dan ooit om je boodschap op een grootse manier te verspreiden en zelfs ver buiten je eigen netwerk te krijgen. Social media moet je gebruiken om je online zichtbaarheid te vergroten. Koppel Twitter met Facebook bijvoorbeeld. Laat zien wie je bent.

STAP 7

Haal potentiële klanten over met nieuwsbrieven. Nieuwsbrieven en e-zine’s zijn een goede manier om klanten te behouden, maar het opbouwen van een lijst kan soms heel langzaam gaan. Zorg ervoor dat je lijst groeit. Denk daarbij ook aan stap 5 en investeer in een nieuwsbrief die effect heeft en meetbaarheid kan laten zien.

STAP 8

Investeer in specialisme. Zorg ervoor dat je ook grip krijgt en houdt op het internet. Start niet met gratis oplossingen of erg goedkope oplossingen. Gratis en voor niks leidt ook tot niks. Je site straalt het uit. Denk daarbij maar aan de eerste stap.

STAP 9
Zet je online marketing automatisch 24 uur aan het werk. Het kost even wat tijd om je online marketingstrategie te bedenken en uit te werken, maar dat hoeft als het goed is maar 1 keer. Wanneer je daarna minimaal 1 keer per week 1 uurtje steekt in deze online marketing zijn de resultaten zijn heel snel merkbaar.

Meer advies nodig of om samen een stappen plan op te zetten neem gerust contact op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.